Tips på 30-års present till både killar och tjejer: Så hittar du en bra 30-års present


Att fylla 30 är en stor milstolpe i livet, vilket gjort att många ger bort väldigt fina och dyra saker i 30-års present, till både närstående och till vänner. Men om man inte alls vet vad man ska ge bort då? I så fal kanske dessa 30-års present tips kanske kan vara till hjälp:

 • Om ni har en liten budget kan 30 mindre presenter vara en bra ide. Dessa mindre presenter kan i princip vara vad som helst!
 • På nätet kan man numera beställa tidningar från en viss dag (dagen då mottagaren föddes), personliga vinetiketter och annat som skräddarsys med tanke på mottagarens namn, födelsedag med mera. Detta är ett bra tips på 30 års present för de flesta! (Du kan givetvis kombinera en sådan present med något annat, om du tycker att endast en tidning eller etikett blir för lite)
 • Någonting humoristiskt (som t.ex. syftar på att mottagaren blivit gammal) brukar också gå hem. Detta kräver dock att ni känner mottagaren ganska bra och vet vad han eller hon har för slags humor för att det ska bli lyckat.
 • För tjejer brukar smycken där födelsedagen graveras vara in vara mycket uppskattade. Vissa killar gillar givetvis också smycken, men detta är lite mer riskfyllt än att ge en tjej smycken. Tänk dock på att smycken är ganska personliga, så det är bra om ni känner till mottagarens smak någorlunda om ni ska ge bort smycken!
 • Presentkort uppskattas alltid om det är till favoritbutiken.
 • Upplevelser är utmärkta presenter. Numera är upplevelsepresenter allt mer vanliga, och valmöjligheterna är stora. En ovanlig eller speciell upplevelse är därför ett jättebra tips på 30 års present!
 • Biljetter till ett evenemang som mottagaren alltid velat gå på är en extremt bra present, oavsett om det är biljetter till ett sportevenemang, en konsert eller något annat.
 • Killar brukar uppskatta den senaste elektronikprylen.

Kommentarer (1)

 

 1. marika says:

  Vart hittar man tidning från visst datum att beställa?

Skriva en kommentar