Tips för dig som är på jakt efter billiga ridkläder och begagnade ridkläder
Att rida är en mycket dyr hobby i sig, så den som rider vill förmodligen kunna spara pengar på de tillbehör som behövs för denna hobby åtminstone.
Ett sätt att göra detta är att försöka få tag på så billiga ridkläder som möjligt. Det finns flera sätt att hitta billiga ridkläder, här kommer några tips:

  • Att shoppa på en ridkläder outlet. Det finns några sådana outlets i Sverige, och att shoppa i dem sparar mycket pengar. Bekanta dig därför med de ridkläder outlet butiker som finns i Sverige innan du ens börjar titta i vanliga butiker!
  • Ett annat sätt att hitta billiga ridkläder är att shoppa i nätbutiker. Det finns en rad olika nätbutiker som du kan handla i, och de har också väldigt bra priser, i jämförelse med vanliga butiker. Så om du inte hittar något på en ridkläder outlet bör du bekanta dig med utbudet på nätet! Använd en sökmotor, t.ex. Google, eller en prisjämförelsetjänst, t.ex. prisjakt eller Pricerunner, för att hitta butiker som säljer ryttarkläder och annan ridutrustning på nätet.
  • Du kan även överväga att shoppa begagnade ridkläder. Alla begagnade ridkläder är inte i dåligt eller ens särskilt använt skick, så genom att göra detta kan du få tag på ridkläder i väldigt gott skick till väldigt bra priser, om du bara undersöker varorna noga.
  • Det vanligaste sättet att hitta begagnade ridkläder är att shoppa via annonser. Det finns ofta annonser för begagnade ridkläder både i ryttarklubbar (om ni har t.ex. en anslagstavla där), i hästtidningar och andra branschtidskrifter, samt på olika annonssidor på nätet.
  • Du kan emellanåt även hitta både nya och begagnade ridkläder på auktionssiten Tradera. När du handlar på Tradera är det den högstbjudande budgivaren som vinner auktionen, så man kan aldrig vara säker på att man vinner auktionen, men å andra sidan kan man här göra riktiga fynd om man har lite tur!Skriva en kommentar