Sätt att hitta billiga parfymer och fynda billiga parfymer online
Du som gillar parfymer har säkert redan märkt att kostnaderna för parfymer lätt sticker iväg. Men detta betyder inte att du måste sluta köpa parfymer, bara att du måste vara smartare när du införskaffar dem! Här kommer några tips på hur du kan hitta billiga parfymer, och ägna dig åt denna vardagslyx utan att ruinera dig:

  • Shoppa billiga parfymer online istället för i vanliga butiker. Vanliga butiker och t.ex. varuhus gör nämligen enorma påslag på alla varor, så att handla där blir lätt dyrare, oavsett vad det är man köper. Nätbutiker är dock mycket billigare att driva, vilket gjort att priserna i dem ofta är mycket bättre. Du kan handla både via svenska nätbutiker och utländska (det finns t.ex. väldigt många stora och bra brittiska samt amerikanska parfymhandlar på nätet).
  • Om du väljer att shoppa billiga parfymer på nätet bör du även försöka använda dig av kampanjerbjudanden och rabattkoder som gör köpet ännu billigare. Dessa rabattkoder och erbjudanden kan du enkelt hitta på samma sätt som du hittar själva butikerna, via sökmotorer. Sök helt enkelt på ordet “rabattkod” (eller “coupon” eller “coupon code” om det är en utländsk butik) i en sökmotor, i kombination med butikens eller hemsidans namn, så bör du få fram en hel rad med förslag!
  • Att shoppa billiga parfymer hos lågprisföretag som har egna parfymer är också en bra ide. T.ex. H & M har en hel del egna parfymer som är mycket prisvärda, likaså Yves Rocher, Gekås i Ullared och Oriflame. Om du inte är en märkestok som absolut vill ha tag på ett visst märke, bör du därför överväga att köpa dessa parfymer. Du kan spara en bra slant genom att göra detta, och många av dessa billiga parfymer doftar riktigt gott!
  • Att tillverka och blanda dina egna parfymer är ett annat sätt att få riktigt billiga parfymer, om du gillar att pyssla eller har en del tid över. Detta är faktiskt inte alls så svårt som man kan tro. Det du behöver göra är att lära dig om hur parfymer är uppbyggda (av 4 olika element), och införskaffa alkohol samt olika doftoljor. Sedan är det bara fritt fram att experimentera! Du som dock inte vill slösa pengar på eventuella parfym misstag gör dock klokt att även läsa på lite om hur bra och lyckade parfymer är sammansatta först, detta gör att du har en större förståelse för vad som funkar och vad som kan gå fel.Skriva en kommentar