Så minskar du din sko budget, med sko outlet, sko rea med mera


    Om du är en sko tjej, har du säkert någon gång velat shoppa mer skor, men billigare. Dock är det inte alltid så lätt, framför allt inte om man är ganska kräsen av sig, och antingen mest gillar högkvalitativa skort, eller väldigt moderna skor. Men som tur är finns det sätt att minska sin sko budget. Här kommer några tips:

  • En sko rea är givetvis det klassiska sättet att handla skor billigare. Försök därför planera dina sko inköp efter när reorna är (i juli brukar sommarskor reas ut, och vinterskor reas ut i januari, där emellan förekommer också reor). Dock kan vissa väldigt populära sko affärer vara ganska utplockade redan när reorna börjar.
  • En sko outlet kan också vara ett bra sätt att få ner sko kostnaderna. Sko outlets finns på flera håll i landet, och de flesta stora skokedjorna har sina egna sko outlets. Sko outlets förekommer dessutom även utomlands, så om du ska åka utomlands, kolla på nätet om det kanske finns en sko outlet på din destination!
  • Nätbutiker har också billiga skor, både hela tiden, men även när de har reor. Dock har inte alla nätbutiker reor, vilket kan vara viktigt att tänka på. Dock använder sig många nätbutiker av olika sorters rabattkoder och kampanjer löpande, vilket gör att man kan handla billigare emellanåt.
  • Auktionssiter som Ebay och Tradera har även en hel del skor, både helt nya och oanvända, och skor som någon säljer för att de var en oönskad gåva eller för att de inte passade, och så vidare.
  • Myrorna och andra second hand butiker har faktiskt också oanvända skor emellanåt. Det kan man inte tro, men det kan vara värt att kika in i dessa butiker då och då, eftersom man aldrig vet när man kan göra fynd!
  • Om det är lite enklare skor du är på jakt efter, tänk på att stora varuhus, som Coop Forum och ICA Maxi också har dessa skor. Dock brukar de sällan vara särskilt trendiga, så sko fantasten gör troligtvis bäst i att handla någon annanstans.Skriva en kommentar