Information om billiga MP3 böcker och gratis MP3 böcker
MP3 böcker är ett populärt sätt för den som har mycket att göra att ta del av de senaste böckerna, samtidigt som man gör något annat. Du kan lyssna på MP3 böcker när du tränar, städar, lagar mat eller gör något annat, eller till och med när du ligger i sängen i mörkret och är för trött för att läsa själv. Billiga MP3 böcker och till och med gratis MP3 böcker finns därför nu lite överallt. Om du också är på jakt efter billiga MP3 böcker eller gratis MP3 böcker, kommer här en guide till hur du skaffar dem:

  • Billiga MP3 böcker finns både på sidor som specialiserar sig på att endast sälja dessa, och även hos de flesta internetbokhandlar, som Adlibris, Bokia med mera.
  • Tänk dock på att MP3 böcker även kan kallas andra saker, som ljudböcker, nedladdningsbara ljudböcker, och så vidare. Detta innebär att du kan behöva leta efter billiga MP3 böcker även under andra namn. Kontrollera bara att böckerna är i MP3 format, så bör du kunna lyssna på dem som MP3 böcker, oavsett vad de har för benämning.

  • Du kan hyra billiga MP3 böcker under en viss tid, hos sidor som specialiserat sig på detta. Använd sökmotorer för att hitta dessa sidor.
  • Även bibliotek har gratis MP3 böcker för utlåning under kortare perioder. Se om ditt lokala bibliotek har en e-del, där brukar MP3 böcker kunna hittas.
  • Det finns även en del hemsidor på internet där du kan hitta helt gratis MP3 böcker. Dessa är dock vanligare utomlands än i Sverige, men om du kan tänka dig MP3 böcker på t.ex. engelska eller andra utländska språk kan detta vara ett bra alternativ. Det finns dock även några svenska sidor av det här slaget.
  • Både när du köper, lånar eller hyr Mp3 böcker får du dem överskickade i en fil till din dator med en gång. Du kan därför börja lyssna på dina MP3 böcker med en gång om du vill det. Smidigt, snabbt och bra!
  • Om du betalar för MP3 böcker på en lite mer okänd sida, säkerställ alltid att det är en säker sida du handlar av. Detta gör du enkelt genom att söka på sidnamnet i en sökmotor. Dyker positiva recensioner upp (gärna flera stycken), är sidan förmodligen seriös, och om inte, gör du bäst i att hålla dig borta!Skriva en kommentar