Information om bantningspiller samt hur du hittar effektiva bantningspiller som funkar
Bantningspiller är, som man hör redan på namnet, piller som tas för att man ska gå ner i vikt. Bantningspiller fungerar så att de förändrar eller stör vissa processer i människokroppen, som aptitet, ämnesomsättningen eller upptagandet av kalorier.

Det finns flera olika typer av bantningsmedel, och de fungerar alla på olika sätt, och kan därför även ha olika biverkningar och effekter på oss.

Det de flesta bantningspiller har gemensamt är dock att de inte undersökts ordentligt, och detta är också anledningen till att de flesta läkare inte skriver ut bantningspiller, utan istället förordar att man lägger om sina kostvanor och motionerar mer.

De flesta bantningspiller i sig är inte nog för att man ska lyckas gå ner i vikt, men effektiva bantningspiller kan bidra till att man får en ökad ämnesomsättning, och kan därför göra viktnedgången enklare om man samtidigt börjar träna mer och äta bättre.
Ett bantningspiller som dock lovar att man inte behöver göra något mer alls än att ta pillret, är dock sällan ett bra bantningspiller. Ett seriöst och bra bantningspiller bör istället förklara vad det gör, hur och vad produkten består av. Om du saknar denna information på informationsdelen av ett bantningspiller, undvik då att ta det!

Några populära bantningspiller som funkar enligt många svenska användare är bland annat:

  • Xenical – som bränner fett och förhindrar att fett tas upp av din tarm. Tas i samband med måltider.
  • Hoodia super slim – dämpar aptiten
  • Cocoa super trim – samma funktion, att dämpa aptiten. Smakar kakao!
  • 7-keto DHEA – ökar fettförbränningen.
  • CLA – gör det svårare för kroppen att lagra fett.

Ett annat bra alternativ till effektiva bantningspiller är faktiskt att ta krom tabletter. Gör att kroppen på egen hand håller en jämn insulinnivå, vilket minskar suget efter sötsaker och gör att det är lättare att undvika annat småätande.
Skriva en kommentar