Hitta en billig dvd spelare, en prisvärd bärbar dvd spelare eller portabel dvd spelare


Att ha en dvd spelare är nästan ett måste idag, då nästan inget ges ut på video längre, de flesta filmer kommer enbart ut på dvd idag. Så det är inte konstigt att de flesta svenska hushåll har en dvd spelare, eller till och med flera dvd spelare idag. Du kan givetvis ha en vanlig, klassisk dvd spelare, som kopplas till din tv, men du kan även skaffa en så kallad portabel dvd spelare (bärbar dvd spelare) som du kan ställa var som helst i hemmet, eller till och med ta med dig på resor.

Det största problemet för de flesta är dock inte att komma på användningsområden för en dvd spelare, utan istället att hitta en dvd spelare så billigt som möjligt. Här kommer några förslag på var du kan göra detta:

  • Tro det eller ej, men många stormarknader, som ICA Maxi, och Coop Forum säljer faktiskt hemelektronik, och dvd spelare ingår för det mesta i dessa sortiment. Här kan du hitta billiga dvd spelare, men även ibland en portabel dvd spelare till ett bra pris, framför allt om butiken råkar ha speciella kampanjer just då.
  • Lågprisbutiker har också dvd spelare från lite mer okända märken i sina sortiment då och då. Kika därför in på en lågprisbutik för att se vad de kan erbjuda.
  • Nätbutiker som specialiserar sig på elektronik är också ett bra val, då nätbutiker, som t.ex Net on Net, ofta ligger extremt bra till prismässigt. Leta därför efter en dvd spelare eller bärbar dvd spelare på nätet. Du kan även använda dig av en prisjämförelsetjänst som t.ex. prisjakt för att hitta den billigaste dvd spelaren enklare!Skriva en kommentar