Hitta billiga prydnadssaker till ditt hem
Att inreda hemma handlar givetvis inte bara om att välja möbler, tapeter och mattor, utan ofta är det de mindre toucherna, så som små, men väl valda prydnadssaker som sätter den där lilla pricken över i:t.
Men om man inreder med en begränsad budget kan det kännas svårt att hitta passande prydnadssaker, framför allt om man kanske redan spenderat en hel del på annat i hemmet. Så hur gör man då för att hitta billiga prydnadssaker? Här kommer några tips:

  • Leta på loppisar. Där finns givetvis en hel del skräp, men ibland även helt nya saker, samt riktiga fynd, som äkta konstverk, glasföremål och mycket annat som kostar massvis med pengar om man köper dem nya. Om du handlar på loppis bör du dock gå dit med ett ganska öppet sinne då man aldrig riktigt kan veta vad man kommer att hitta.
  • Att gå in på Myrorna och andra liknande second hand butiker är också en bra ide av samma anledning, ofta kan dessa butiker vara något dyrare än en loppis, men priserna är trots detta mycket bra!
  • Att handla på Blocket och andra annonsmarknader, samt samlarsidor är bra om man är ute efter särskilda prydnadssaker, av ett visst märke eller liknande.
  • Även på Tradera och andra auktionssiter (även internationella Ebay) finns det mesta. Här kan du göra riktiga fynd om du bara orkar leta igenom de olika kategorierna, eller så kan du leta efter något särskilt genom att använda sökfunktionen på sidan.
  • Lågprisbutiker som till exempel ÖB (Överskottsbolaget) har även en hel del prydnadssaker. De flesta kanske inte passar för finsmakaren, men vissa saker är faktiskt både finare och mer högkvalitativa än vad man kan tro!
  • Glöm inte heller att IKEA har ganska mycket prydnadssaker i sitt sortiment. Om det inte är viktigt för dig att vara ensam om prylarna kan detta vara ett bra alternativ.Skriva en kommentar