En lista på svenska bokantikvariat på nätet som du kan handla böcker hos


Att använda sig av ett bokantikvariat på nätet när man är på jakt efter äldre böcker, eller varför inte en viss bok, har blivit allt mer populärt. Nätantikvariat har nämligen möjlighet att ha större sortiment än vanliga bokantikvariat, och dessutom är det mycket smidigare för dig som handlar i dem att titta på utbudet, då du inte ens behöver gå hemifrån för att göra detta.

Här kommer en lista på några bra svenska bokantikvariat på nätet:

  • bokborsen.se: Har över 1.5 miljoner böcker! Ett enormt sortiment med andra ord, och faktiskt även ett mycket bra bokantikvariat på andra vis.
  • bokhandlarnsbibliotek.se är också en bra sida för dig som vill köpa äldre böcker. Är dock inte enbart ett bokantikvariat på nätet, utan säljer även annat.
  • agatha.se är egentligen ingen renodlad nätbutik, men man kan beställa böcker via e-post. Specialiserar sig på deckare, så du som gillar spänning bör absolut kika in här! (namnet är en hyllning till kanske den största och bästa deckarförfattaren någonsin – Agatha Christie)
  • Du som mest är på jakt efter serier har tur, för det finns många bokantikvariat på nätet som specialiserar sig på just detta. Några av dem är bland annat: Serieknodden, Seriesam och Seriebörsen. De har ibland även riktigt ovanliga serier, så även du som är på jakt efter något mycket speciellt bör kika in här!
  • Du som inte hittar det du söker hos något av dessa bokantikvariat på nätet kan även gå in på Antikvariat.net, för att jämföra utbudet hos flera olika bokantikvariat på nätet. Antikvariat.net är nämligen en slags sökmotor för just antikvariat böcker.
Skriva en kommentar