En guide till hiphop kläder för tjejer samt att köpa hiphop kläder online
Om du gillar hiphop och är tjej vet du säkert redan att hiphop kläder till största del tillverkas för killar. Därför kan det som tjej vara svårt att hitta hiphop kläder för tjejer. Det går dock! Så här gör du:

  • Bekanta dig med märket Baby Phat. Baby Phat är nämligen ett märke som specialiserar sig enbart på hiphop kläder för tjejer. Märket startades ursprungligen av Kimora Lee Simmons, före detta fru till Russell Simmons, som är en av världens största hiphop moguler. Hos Baby Phat bör därför de flesta hiphop intresserade tjejer kunna hitta något som passar.
  • Tommy Hilfinger är ett annat märke som verkligen uppskattas av dem som shoppar hiphop kläder. Tommy Hilfinger har numera även en kollektion hiphop kläder för tjejer, som heter Tommy Girl.
  • Stussy är ett annat bra märke med snygga, moderna och figursydda hiphop kläder för tjejer.
  • Ed Hardy och Christian Audigier gillas också av hiphopare. Även de gör kläder för tjejer, och vissa av dem följer verkligen hiphop stilen.
  • evisu och Rocawear har också små kollektioner med damkläder, och förmodligen kommer även andra märken att införa detta snart, då det verkligen är en växande marknad.
  • Om märket inte är så noga för dig, kan du även handla hos särskilda nätbutiker som säljer hiphop kläder online och specialiserat sig på just hiphop kläder för tjejer. Du hittar enklast dessa butiker via sökmotorer. Tänk dock på att de bästa av dem inte är svenska, utan snarare amerikanska.
  • En annan guldgruva för hiphop kläder online är Ebay, där du hittar allt möjligt, ofta till riktigt bra priser. Att leta efter hiphop kläder för tjejer där kan därför löna sig, både prismässigt och utbudsmässigt. Även den svenska motsvarigheten Tradera kan ha en del kläder.Skriva en kommentar