Bra tips på bröllopspresent för alla sorters brudpar: personlig bröllopspresent, billig bröllopspresent, pengar i bröllopspresent med mera


Bröllopspresenter är svåra att köpa, och ännu svårare att göra roliga. Men ge inte bort en till tråkig bröllopspresent! Här kommer istället tips på bröllopspresent som uppskattas av de allra flesta:

  • Något från önskelistan om paret gjort en sådan. Håll dig i så fall strikt till listan, och sväva inte ut själv! Pluset är här att det är möjligt att man kan köpa en relativt billig bröllopspresent med, om paret satt upp några sådana på listan och de inte är tagna redan.
  • Ett presentkort till ett spa, till ett hotell eller en kort weekend resa är en bra bröllopspresent om paret är nära vänner eller familjemedlemmar, men inte en särskilt billig bröllopspresent, så detta bör endast ges bort av närstående personer. Annars kan du även försöka komma på andra upplevelser du kan ge bort, då upplevelser är mycket uppskattade presenter just nu. Och en bra upplevelse blir ju verkligen ett minne för livet!
  • konst i en form du verkligen vet att de uppskattar och som kommer att öka i värde.
  • Om paret ska åka på bröllopsresa direkt efter bröllopet (alla par gör ju inte detta numera) kan du ge bort något som gör deras bröllopsresa lite mer lyxig. Vad detta kan vara beror förstås på vart de ska åka.
  • Att ge bort pengar i bröllopspresent tycker många känns opersonligt, men faktum är att många brudpar faktiskt uppskattar pengar i bröllopspresent väldigt mycket. Det är givetvis ingen personlig bröllopspresent, så detta bröllopspresent tips passar kanske inte om det är en väldigt närstående person som gifter sig, men annars uppskattas faktiskt en riktigt bra bröllopspresent mer än en väldigt personlig bröllopspresent, så satsa på pengar om det känns rätt!

Skriva en kommentar