Att tänka på när du ska köpa taklampor: samt tips om design taklampor, billiga taklampor med mera
Taklampor är en klassiker i många hem, som håller än, fast det finns oerhört många andra belysningslösningar att välja på numera. Att köpa en både funktionell och snygg taklampa är dock inte alltid så lätt. Därför kommer här några tips som hjälper dig göra just detta:

  • Visst är snygga taklampor roligast att titta på, men tänk funktion över allt annat. Om lampan inte är funktionell och funkar i vardagen spelar det nämligen ingen roll hur snygg den är, den kommer bara att irritera dig ändå!
  • Inbyggda taklampor funkar bäst i stilrena och moderna hem, medan hängande taklampor passar bäst i mer ombonade hem. Tänk dock på att inbyggda taklampor kan kräva lite mer underhåll och vara lite besvärligare att t.ex. byta lampa i, än hängande lampor
  • .

  • IKEA har massvis med billiga taklampor som passar alla budgetar, och likaså många andra lågpriskedjor inom inredning. Det är även förhållandevis lätt att hitta billiga taklampor i olika nätbutiker. Sök t.ex. på ordet “taklampa” eller “taklampor” i en sökmotor (förslagsvis Google) för att hitta butiker som säljer dem.
  • Det finns även nätbutiker som specialiserar sig på t.ex. nordisk design eller modern design och liknande. I dessa butiker hittar du massvis med design taklampor från riktigt kända och bra designers till bra priser, långt mycket bättre än i t.ex. vanliga antikaffärer.
  • Tänk på att du även kan köpa begagnade taklampor om du har en liten budget. Se dock till att inte köpa en allt för gammal taklampa, eftersom eluttag och liknande då kanske inte uppfyller samma säkerhetskrav som vi är vana vid idag.Skriva en kommentar