Allt du behöver veta om att shoppa i Ur och Penn onlineshop butiken på nätet
ur och Penn är ett oerhört populärt svenskt företag, som framför allt säljer Ur och Penn klockor, men även smycken och andra mindre accessoarer.

Även om Ur och Penn butiker finns på många håll i landet, finns de inte på alla orter, så det är bra att det numera även finns en Ur och Penn onlineshop där även de som bor långt ifrån Ur och Penn butiker kan shoppa.

I denna Ur och Penn onlineshop är sortimentet ganska likt det sortiment du kan hitta i olika Ur och Penn butiker (dock är sortimentet inte identiskt, eftersom olika Ur och Penn butiker också har olika sortiment, alla varor säljs nämligen inte i alla butiker, då Ur och Penn butikerna är privata och franschise drivna).

Precis som vanliga Ur och Penn butiker har reor och kampanjer, har även denna Ur och Penn onlineshop det, så du går inte miste om något genom att handla där!

Du hittar nätbutiken genom att gå in på: www.uropenn.se.
Klicka sedan på “Shop online”, så kommer du till nätbutiken.
Det sortiment som finns i denna Ur och Penn onlineshop är i princip klockor, bijouterier, silversmycken, väckarklockor, väggklockor samt andra roliga prylar. Samma märken som finns i butikerna, inklusive Citizen, Festina, Hello Kitty, Regal och så vidare, finns även i onlinebutiken.

Endast kortbetalning är möjlig i denna Ur och Penn onlineshop, dock kan inte Electron kort eller Maestro kort användas för betalning, utan endast Visa och Mastercard.

Du får 1 års garanti på alla klockor när du köper dem i nätbutiken. Garantin gäller då under ett år från inköpsdatumet.

Du har givetvis 14 dagars ångerrätt enligt Distanshandelslagen och du har även sedvanlig reklamationsrätt om det skulle behövas.

Spara alltid din orderbekräftelse eller ditt orderkvitto när du handlar hos Ur och Penn via nätet, för säkerhets skull!
Skriva en kommentar